kylan håller i sig!

Ja kylan håller i sig, man börjar faktiskt lessnas när det håller sig runt 15 g dag efter dag. Det är värst innan man får på sig alla kläder för att ta sig ut , men hundarna måste ju ut på toa så det är bara ge sig i väg. När man sen efter mycket om o men kommer i väg med hundar o spark känns det riktigt skönt! Tur man har djuren som ser till att man man får sin motion. Eftersom som jag mest umgås med djur så tog jag mig en tur till Uppsala för att hälsa på Sara o Amme , men där är det ju inte mycket bättre ! där är det ju oxså djur . Finns ingen som får mig att känna mig så välkommen som djuren , pussar i mängder svansar som viftar . det värmer i hjärtat.




Är man inte FÖR söt! Inte undra på att namnet Polly passar , söt som en godis.

Ja som ni ser har djuren blivit våran livsstil , med mycket glädje och ibland sorg pricis så som livet är.
Man måste ta tillvara glädjen i livet för att orka med sorgen.

Det har även varit fest på " våran " gata, Lille-Mor har uppnått den akningsvärda åldern av 60 år. kan man inte tro hon ser ut som en ung "tjej" . Hon tillhör väl en bra årgång.



Här är festen i full gång , god mat och trevligt folk ! alla känner varandra så det blir då inte någon som sitter tyst.



Kramkalas ska det också vara !


Här är det Anders som är i stöten Födelsebarnet är också med på bild. Bilderna är lite suddiga, undrar vad det kan bero på?


Här sitter Siv o Gittan och slappar lite efter allt stoj o glam. Ja en trevlig fest var det, trevligt folk och alla ritualer följdes till punkt o pricka ha ha.



Här kommer Maj den trogna festfixaren , bär o släpar men lika glad ändå!!!!

Tur vi har rymlig soffa för den här fåtöljen har bästisarna Ingemar o Bell lagt beslag på!

Nu är det slutskrivet för i dag, nu är det Lets dance som gäller .

Hoppas ni tar på er långkallingar och mössor i kylan! sköt om er alla mina kära!


En dag i mitt liv

Tänk att dagarna rinner i väg så fort! Har alldrig upplevt att jag har långsamt. När jag vaknar ligger jag kvar och känner efter hur mycket värk jag har , sen räknar jag ut vad jag ska uträtta under dagen , börjar med en sak som ska uträttas . Det gäller att inte ta i för mycket för då blir man bara besviken. Sen är det bara att pallra sig upp och ta en Treo och mota bort värken och köra på.
Idag var målet att städa mitt sovrum b.l.a byta gardiner , det blev bra älskar att sova i ett frächt sovrum. Ni kanske tänker eget sovrum! det är för att skona Krister från mina timmerstockar som jag drar med jämna mellanrum , sen att jag läser sent o länge. (han brukar höra mig snarka genom väggarna) ha ha.

Kl 11 tittade Maj o Hans in på lite fika och tittade på en brevlåda jag hade målat. Det är skönt med ett litet avbrott i bland, då får man lite nya krafter.




Här är lådan jag har målat färdigt, djur på som vanligt!

Eftersom det var så vackert väder i dag var jag tvunget att ta en prmenad med min älskling, man måste ju få lite solljus varje dag.



Visst är han vacker! och vilken trogen vän ! vi har lärt känna varandra utan och innan , han ser till o med när jag får insulinkänning ! han har koll på mig hela tiden , det enda jag funderar på vad det är för raser i honom . Det är en väldigt mjuk , foglig och trogen hund.

Var till "sillbo" och hälsade på marita och Arne en dag , där finns det också gulliga hundar! där får man pussar i överflöd.(härligt)



Vilka tuffingar, här slåss dom om att få komma upp i mitt knä, sen gäller det att vara rättvis.


Var tvungen att sätta Pelle i soffan för jag skulle få alla djuren på plats ,annars så är det för myket spring i benen,

Igår kväll fick vi oväntat främmande av Patik med familj, det var trevligt för då fick vi träffa Wille som är barnbarn till Krister. Han var så söt och pigg o Linus gillade honom också.




Här är Wille och pappa Parik!

Ja ganska så  händelserika dagar trots allt , sen avslutning på kvällen med först Solsidan sen Wallander som är min favorit. 

Ha de nu så bra alla mina nära o kära + resten 









RSS 2.0