Träningsvärk

Ja alltid har man någon krämpa som ger sig tillkänna någonstans! För tillfället är det stela muskler som ger sig tillkänna på grund av sparkåkning, Men jag har kommit på en ganska bra grej, eftersom som man alltid har värk o ont någonstans försöker jag att inte lådsas om den och det funkar ganska bra. Första dagarna jag åkte + två hundar trodde jag att jag skulle tappa andan men ju fler dagar jag åkte desto bättre gick det! Man måste vara envis så inte sjukdomen styr mitt liv , det är bättre jag kan ha den under kontroll.





Ja så här kan det se ut! det bär i mot innan man tar sig ut men sen efteråt känns dett skönt!



Här kan jag tala om att det gick fort! Ni ser väl att det bara är is? men hundarna älskar när jag kommer med sparken.



Nog är det vackert på vintern när solen skiner, om man inte behöver tänka på att det ska eldas !




Ibland när man varit hemma en lång period måste man ut och röra på sig, så man inte blir osocial, för det är man ju ibland , då får man skärpa till sig lite. Åkte och hälsade på Sara i Uppsala , träffade även Tessan som var på besök hos Sara. Var till min favoritaffär i uppsala först(röda korset) där jag gjorde lite fynd. Avslutade med ett besök på IKEA, sen fick det vara nog med affärer.
Åkte till Sara där jag fick mat o kaffe o vila mina trötta fötter. Fick även många blöta pussar av små varma gulliga varelser.







ja dessa djur! Men söta är dom.



Denna gång blev det bara bilder på djuren, men oftast blir det faktiskt så! ska skärpa
mig till nästa gång (om jag kan) . Hoppas ni förstår att jag tänker på er alla mina nära o kära!!!!!!


Vargavintern över?

Nu tycks den värsta kylan ha lagts sig , nu är det mer normal kyla! Bra sparkföre är det också.
Har varit sjuk hela julen och lite till , måste träna upp mig igen , musklerna har förtvinat! Eftersom jag är hundpromenerare lånade jag en spark.Efter första dagen kom då träningsvärken, musklerna började väl vakna upp efter en lång tids vila, men då var det bara att bita i hop och köra på! Idag är det min 5:e dag och träningsvärken har lagt sig , nu  är det bara den gamla värken kvar och den försvinner väl inte. Hundarna är jätteduktiga , dom hjälper till så gott dom kan . Linus på en sida Tullan på den andra , dom behöver springa av sig lite överflödigt fläsk också.

Fast jag sa ifrån om julklappar så fick jag i alla fall en ny från mina barn, den var röd och fin, när vi hade julmarknad tappade jag min kamera och naturligtvis gick den sönder! Jag blev ju jätteglag för kameran, känner mig nästan naken utan.Har tagit lite bilder för att bekanta mig med alla inställningar . Kyrkan hade julspel i helgen och julffest så jag tog lite bilder där så nu ska vi se vad det blev.



Här är julspelet i full gång




Barna fick sina godispåsar, så dom satt stilla en liten stund!

Måste ocså tala om att våran släkt har utökats med två medlemmar till

Först ett litet vackert människobarn, med namnet Linus.Janne heter hans pappa och är Kristers älsta son. Krister, sara, tessan , och Erik och Jannes mamma Pirjo var ner och beskåda underverket.



Stolta fäder!



Här sitter faster Tessan med Liam.

Den andra nya medlemmen handlar om en liten bulldog med namnet "Polly". Hon är jättesöt på sitt sätt!





En riktig sötnos!

Ja i den här familjen handlar det mycket om djur av alla de slag.
Ska avsluta med en bild av "mina" fåglar som äter mig nästan ur huset.




Ha de bra alla mina nära o kära! och ta det lungt i halkan.


RSS 2.0